Werken bij de Huiswerkplek

De mensen bij de Huiswerkplek zijn begaan met kinderen, die op het VMBO, de MAVO, HAVO of het VWO zitten. Zij willen hen helpen zo goed mogelijk op school te presteren. 

Op dit moment is de Huiswerkplek op zoek naar collega's.


Ben je nog steeds aan het worstelen met de vraag: "Ik heb een goed HAVO- of VWO-diploma net op zak, maar wat kan ik ermee?” Zijn de exacte vakken leuk? Of juist de talen of de zaakvakken? Wil je best een centje overdag bijverdienen? Wil je je kennis graag delen met jongeren?
Neem dan nu contact op met Jaap Boiten van de Huiswerkplek in Capelle aan den IJssel! We praten graag met je verder over hoe, ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, het leren weer leuk kan worden. En hoe jij daarvoor kunt gaan zorgen. Dat klinkt toch goed?


Ben je geïnteresseerd en heb je recent eindexamen met een goed resultaat gedaan? Stuur dan snel een korte motivatie met je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we contact met je op.

Meer weten? Gebruik voor het eerste contact ons vragenformulier!


Kom jij ons team versterken?

P.S. Mocht jij iemand weten (bij voorkeur iemand, die net een goed eindexamen heeft gedaan), waarvan je denkt dat hij/zij aan het geschetste beeld van een nieuwe collega voldoet, zou je hem/haar dan op de vacature kunnen wijzen of hem/haar de link naar dit berichtje (https://www.dehuiswerkplek.nl/dhp/werken-bij-dhp.html) onverkort willen doorsturen?

Bij voorbaat dank.