Contact en inschijving leerlingen


Inschrijving

De formele inschrijving vindt pas plaats pas nadat een eerste kennismakingsgesprek met de leerling en zijn/haar ouders of verzorgers heeft plaatsgevonden. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats van maandag tot en met vrijdag in de vroege avonduren. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt nagegaan voor welk(e) vak(ken) er ondersteuning is gewenst en worden er - om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen bereiken - wederzijds met partijen duidelijke afspraken gemaakt. Eerlijkheid, wederzijds vertrouwen, het willen leren van studievaardigheden en samen voor het beste resultaat gaan, vormen daarbij kernwaarden.
Ook worden er afspraken gemaakt met betrekking tot de voortgangsrapportages en de periode waarin de leerling bij dHp op proef huiswerk komt maken.
Na het kennismakingsgesprek worden de gemaakte afspraken in het kort op schrift gesteld en worden deze de ouders per email toegezonden. Na de prioefperiode is op de eerste 'Huiswerkplekdag' van de leerling de inschrijving een feit.

Contact

In het menu (links) staan twee formulieren: het contactformulier en het vragenformulier.

Het contactformulier is ontwikkeld voor de eerste contacten met betrekking tot de ondersteuning die leerlingen willen hebben. Voor andere vragen, informatie, prijzen of anderszins kunt u eenvoudig met Jaap Boiten contact opnemen via het vragenformulier.

Maar u kunt natuurlijk ook ons per post of telefoon benaderen.


dHp, de Huiswerkplek
t.a.v. Jaap J. Boiten
Kanaalweg 33-35
2903 LR  Capelle aan den IJssel

Telefoon: 06 – 22 96 18 65
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving